Advertisement

Wengerin mukaan Arsenalin jatkopaikka ei ole vielä selvä

Arsenal kaatoi TsSKA Moskovan Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisessä ottelussa 4-1. Tulos antaa Arsenalille loistavat asetelmat viikon päästä torstaina Moskovassa pelattavaan toiseen osaan. Joukkueen managerin Arsene Wengerin mukaan Arsenalin jatkopaikka ei kuitenkaan ole vielä taputeltu. Joukkueen on ranskalaisen mukaan suhtauduttava vakavasti myös toiseen osaan.

”Keskitymme toiseen osaan. Työ ei ole vielä tehty. Meidän täytyy mennä sinne oikeanlaisella keskittymisellä ja yritettävä voittaa ottelu”, Wenger kertoi eilen pelatun ottelun jälkeen.

”Olemme neljännesvälierissä ja matka on vielä pitkä. Meidän on tehtävä työmme loppuun. Emme ole vielä välierissä, joten on liian aikaista puhua sen voittamisesta. Olemme kärsineet paljon matkan varrella, joten se auttaa meitä pitämään jalkamme maassa.”

Wengerin mukaan ottelu TsSKA Moskovaa vastaan oli huomattavasti vaikeampi kuin mitä numerot antavat olettaa.

”Se oli vaikea ottelu, sillä he hyökkäsivät hyvin. He tulivat ylös hyvin nopeasti joka kerta, kun menetimme pallon. He etsivät etulyöntiasemaa jokaisesta virheestämme.”

”Mielestäni TsSKA Moskova on hyvä joukkue. Erittäin tekninen ja nopea. He aiheuttivat meille paljon ongelmia ensimmäisellä puoliajalla.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom