Advertisement
" "

West Ham haastaa Arsenalin Lontoon Olympiastadionilla

Valioliiga palaa puolentoista viikon tauolta tänään, kun ottelukierros numero 22 pyörähtää käyntiin. Kierroksen avaa West Hamin ja Arsenalin kohtaaminen Lontoon Olympiastadionilla.

Valioliigassa kymmenentenä oleva West Ham on parantanut kauden edetessä otteitaan. Joulukuun alussa länsilontoolaiset nappasivat neljä voittoa perätysten, mutta viimeisestä neljästä valioliigaottelusta on irronnut ainoastaan yksi voitto.

West Ham onkin yksi Valioliigan arvaamattomimmista joukkueista. Peliesitykset heittelevät laidasta laitaan ja hyvänä päivänä joukkue pystyy voittamaan kenet tahansa – ja huonona häviämään kenelle tahansa.

Sarjataulukon viidennellä sijalla majaileva Arsenal on hieman hyytynyt vahvan alkukauden jälkeen. Joulukuun puolessa välissä pohjoislontoolaiset rymistelivät huimassa 22 ottelun tappiottomassa putkessa, mutta putken katkeamisen jälkeen on ollut vaikeaa. Seitsemästä viimeisestä ottelusta on irronnut ainoastaan kolme voittoa. Arsenal on kuitenkin voittanut molemmat tämän vuoden puolella pelatut ottelut, joten tällä hetkellä näyttää taas hieman paremmalta.

Arsenal on viime vuosien aikana ollut todella vaikea vastustaja West Hamille. Joukkueet ovat kohdanneet tällä vuosikymmenellä 18 kertaa ja Arsenal on voittanut peleistä peräti 15, kahdesti on päädytty pistejakoon ja West Ham on voittanut kerran [Emiratesilla v. 2015]. Joukkueiden tämän kauden avauskohtaaminen päättyi Arsenalin 3-1 -kotivoittoon.

Tämän päivän kohtaamisesta voidaan kuitenkin odottaa hyvinkin tasaista, eikä Arsenal ole ennakkoon kuin vain niukka suosikki otteluun. Kuten jo aiemmin todettu, West Ham pystyy hyvänä päivänä voittamaan kenet tahansa. Onko tänään se päivä? – se jääköön nähtäväksi.

West Hamilta sivussa ottelusta ovat Fabian Balbuena, Ryan Fredericks, Manuel Lanzini, Winston Reid, Carlos Sanchez, Jack Wilshere sekä Andriy Yarmolenko.

Arsenalin poissaolijoiden listalta löytyvät Rob Holding, Henrikh Mkhitaryan sekä Danny Welbeck.

Lontoon paikalliskamppailu käynnistyy kello 14.30. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!