Advertisement

West Ham halukas myymään ison määrän pelaajiaan

West Hamiin saapunut manageri David Moyes on kertonut olevansa valmis päästämään ison määrän nykyjoukkueen pelaajia toisiin maisemiin rakentaakseen samalla joukkuetta enemmän oman näköisekseen. Moyes saapui seuraan siirtoikkunan ollessa kiinni, joten hän ei ole toistaiseksi tuonut seuraan vielä ensimmäistäkään pelaajaa. Tästä huolimatta tuloksellisesti joukkueessa on tapahtunut alkukauteen verrattuna ryhtiliike, sillä joukkue on noussut putoamisviivan alapuolelta jo sijalle 15.

Moyes on Sky Sportsin lähteiden mukaan erittäin kiinnostunut luopumaan meksikolaisesta hyökkääjästään Javier Hernandezista. Hernandezin ura West Hamissa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen nousuun eikä 29-vuotias hyökkääjä ollut Moyesin suosiossa myöskään Manchester Unitedissa, jossa kaksikko toimi viimeksi samaan aikaan.

Hernandez saapui kesällä Bayer Leverkusenista 16 miljoonan punnan siirrolla ja on tehnyt maaleja kuluvalla kaudella Valioliigassa vasta neljä. Vastaavasti viime kaudella Bundesliigassa maalisarake näytti 11 osumaa.

Moyes on jo hyväksynyt Diafra Sakhon siirron Crystal Palaceen. Sakho oli jo kesällä lähtöhuhujen kohteena, kun pelaaja matkasi Ranskaan Rennesin lääkärintarkastukseen ilman West Hamin lupaa. Seura joutui jäämään West Hamiin vasten tahtoaan, mutta nyt siirto seurasta pois näyttäisi vihdoin toteutuvan.

Moyes on valmis kuulemaan tarjouksia myös Andre Ayewista sekä Andy Carrollista. Kaksikko on Moyesin mukaan myös myynnissä, mikäli hinta on West Hamin kannalta riittävä. Tämä voisi tarkoittaa, että seurasta olisi lähdössä jopa neljä hyökkääjää vielä tammikuun aikana. Toki tilalle on hyvin suurella todennäköisyydellä tulossa uutta verta, jahka Moyes pääsee hankintapuolella vauhtiin.