Advertisement

West Ham -hyökkääjä kumoaa mediassa levinneet väitteet – “kuvat tulkittu väärin”

West Hamin espanjalaishyökkääjä Lucas Perez on kumonnut väitteet siitä, että hän olisi kieltäytynyt lämmittelemästä sunnuntain ottelussa Evertonia vastaan.

Hammersien tähtihyökkääjä Marko Arnautovic loukkaantui ottelun 64. peliminuutilla ja hänen tilalleen kentälle vaihdettiin Perezin sijaan Michail Antonio.

Perez näytti reagoineen vihaisesti päätökseen ja Sky Sports uutisoikin, että Perez olisi vaihdon jälkeen kieltäytynyt lämmittelemästä, vaikka West Hamilla oli vielä kaksi vaihtoa kolmesta jäljellä. Perezin mukaan näin ei kuitenkaan ollut ja hän kirjoitti maanantaina omalle Twitter-tililleen asiaa koskien päivityksen.

“Koska mediassa on levinnyt vääriä tietoja, jotka ovat vaikuttaneet minäkuvaani, minun on velvollisuus selittää ainoa totuus asiasta: Minä en ole koskaan urani aikana kieltäytynyt lämmittelemästä, puhumattakaan pelaamisesta ottelussa.

“Nykyisessä joukkueessani pelaajat lämmittelevät 3-5 minuutin jaksoissa. Kun Marko loukkaantui, olin penkillä lämmittelyn jälkeen. Valmentaja pyysi minua menemään pelaamaan, mutta kun hän kuitenkin tajusi, että oli nopeampaa vaihtaa Antonio sisään, joka oli sillä hetkellä lämmittelemässä, hän muutti päätöstään.

“Kuvat joissa keskustelen maalivahtivalmentajan kanssa on tulkittu väärin, enkä ole koskaan kieltäytynyt lämmittelemästä. Ammattilaisena hyväksyin tämän päätöksen ja aion jatkaa kovaa harjoittelua saadakseni niin monta peliminuuttia kuin voin.

West Ham voitti ottelun lopulta lukemin 3-1 ja katkaisi neljän ottelun tappioputkensa.