Advertisement

West Ham -hyökkääjä uskoo paikallisvastustajan valioliigamestaruuteen: ”Kukaan ei ole aloittanut kautta kuten he”

West Hamin hyökkääjä Michail Antonio uskoo Tottenhamin taistelevan tällä kaudella valioliigamestaruudesta väittäen, ettei kukaan muu ole aloittanut kautta kuten Spurs.

Antonio ei suinkaan ole ensimmäinen henkilö, joka ennustaa Jose Mourinhon miehistöä mestaruuskamppailuun. Aiemmin mm. Harry Redknapp, Peter Crouch ja Dietmar Hamann ovat povanneet Tottenhamille suurta mestaruus mahdollisuutta.

Puhuessaan ITV:n Football Show Podcastille Antonio sanoi, ettei hän näe kenenkään muun joukkueen olevan tällä hetkellä niin lähellä mestaruutta kuin Tottenham.

– Minulla ei ole epäilystäkään siitä. Kukaan ei ole aloittanut kautta kuten he. Se on kuitenkin kysymysmerkki, pystyvätkö he säilyttämään johdonmukaisuuden koko kauden, Antonio sanoi.

– Jos he pystyvät jatkamaan tällä tasolle, niin kaikista joukkueista, joita vastaan olemme pelanneet, en näe kenenkään olevan niin lähellä mestaruutta kuin Tottenham.

Tottenham on kuuden ottelukierroksen jälkeen Valioliigan sarjataulukossa sijalla viisi. Kärjessä oleva Everton on pohjoislontoolaisseuraa kaksi pistettä edellä.