Advertisement

West Ham isännöi Tottenhamia Lontoon derbyssä

West Ham ja Tottenham kohtaavat Lontoon derbyssä tänään kello 17 kierroksella. Joukkueiden ottelut ovat historian saatossa olleet molemmille joukkueille erittäin hankalia ja todellista ennakkosuosikkia on vaikea nimetä nytkään. Sarjataulukon perusteella Tottenham on tällainen, mutta West Ham on näyttänyt viime kierroksilla huimaa kehitystä alkukierroksiin nähden. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi vieraiden 2-3 voittoon.

West Hamin kauden alku oli katastrofaalinen. Neljästä viimeisestä ottelusta joukkueella on kuitenkin kaksi voittoa ja yksi tasapeli sekä yksi tappio. Peli on kehittynyt, mutta viime kierroksen 1-0 tappio Brightonille oli jälleen isku vasten kasvoja. Tänään Tottenhamia vastaan joukkue haluaa varmasti palata takaisin voittokantaan. Marko Arnautovic on ollut joukkueelleen elintärkeä pelaaja ja suurta roolia itävaltalaiselta tarvitaan tänäänkin.

“Me olemme pelanneet kahdeksan ottelua ja emme kenties ole saaneet niin paljon pisteitä, kuin olisimme halunneet tai ansainneet. Nyt meillä on mahdollisuus saada lisää”, Manuel Pellegrini kertoi lehdistötilaisuudessa.

Tottenham on avannut kauden hyvin, mutta siitä huolimatta se on sarjataulukossa vasta viidentenä. Se on kuitenkin vain kaksi pistettä sarjakärjen perässä, joten kauden alku on ollut kokonaisuudessaan viiden kärjen osalta erittäin tasainen. Kuudentena tuleva Bournemouth on vain kaksi pistettä Tottenhamia perässä.

“Meillä on yksi piste enemmän kuin viime kaudella tässä vaiheessa. En siitä huolimatta ole tyytyväinen, sillä olemme sarjataulukossa vasta viidentenä. Meidän halumme on olla sarjan kärjessä”, Mauricio Pochettino kertoi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom