Advertisement

West Ham lähellä Brentfordin tähtipelaajan hankintaa – siirtosumma 30 miljoonan punnan kieppeillä

Kansainvälisen siirtoikkuna sulkeutui kuluneen viikon maanantaina, mutta englantilaisseuroilla on mahdollisuus tehdä kauppoja kansallisella tasolla vielä lokakuun 16. päivään eli ensi viikon perjantaihin asti.

Mestaruussarjan tähtipelaajat ovat siis vielä toistaiseksi Valioliigaseurojen naarattavissa ja ehkäpä yksi mielenkiintoisimmista nimistä löytyy Brentfordista. Sensaatiomaisen kauden Brentfordin hyökkäysosastolla edelliskaudella pelannut laituri Said Benrahma on ollut siirtohuhujen kohteena jo pidemmän aikaa, mutta siirto pois Brendfordista on vielä jäänyt toteutumatta.

Nyt kuitenkin Marcus Forssin joukkuekaverilla näyttää olevan potentiaalinen ottaja Valioliigasta, kun West Hamin kerrotaan olevan pitkällä neuvotteluissa lontoolaisseuran kanssa 25-vuotiaan laiturin siirrosta Hammersiin. Benrahman siirtosummaksi arvioidaan noin 30 miljoonaa puntaa.


Myös Crystal Palacen kerrotaan olevan edelleen kiinnostunut Algerian maajoukkuepelaajan palveluksista tulevaisuudessa.

Benrahma on kuulunut jo kahden kauden ajan Mestaruussarjan parhaimmistoon. Edellinen kausi tuotti laiturin toimesta 17 maalia sekä yhdeksän maalisyöttöä ja Brentford oli lähellä nousta jopa Valioliigaan saakka. Seura hävisi kuitenkin Playoff-finaalin Wembleyllä Fulhamille.

Benrahma on tällä kaudella esiintynyt Brentford-nutussa neljään otteeseen, joissa on syntynyt kaksi maalia.