Advertisement

West Ham lainasi João Márion Interistä loppukaudeksi

West Ham sai keskikentälleen erittäin paljon kaipaamaansa vahvistusta lainaamalla Inter Milanin portugalilaisen keskikenttäpelaajaan João Márion seuraan loppukaudeksi. Portugalin maajoukkuepelaajan perässä ovat olleet useat seurat parin viime siirtoikkunan aikana, mutta Mário päätyi lopulta West Hamiin.

25-vuotias portugalilainen siirtyi Interiin elokuussa 2016 Sporting Lissabonista 35 miljoonalla punnalla. Viime kaudella Mário oli joukkueensa yksi tärkeimmistä pelaajista, mutta kuluvalla kaudella peliaika on ollut odotettua pienempää. Takana Seria A:ssa on vain kaksi täyttä ysikymppistä ja maalitilikin on pelaajalta toistaiseksi vielä avaamatta.

Mário keskusteli ennen siirtoaan myös maamiehensä ja West Hamin puolustajan Jose Fonten kanssa siirrosta.

”On todella uskomaton tunne liittyä tähän loistavaan seuraan ja olen todella iloinen päästessäni tänne”, Mário kertoi West Hamin verkkosivuilla.

”Jose selitti minulle hieman asioita tästä seurasta ja samoin seuran kannatuslaulusta I’m forever blowing bubbles ja tämä oli luonnollisesti erittäin tärkeä syy siirtymiseeni West Hamiin.”

”Tämä on todella historiallinen seura, jolla on hieno stadion ja uskomattomia pelaajia. Yritän oppia koko ajan lisää seurasta ja nyt minulla on hieman aikaa tähän.”

West Hamin manageri David Moyes on etsinyt joukkueeseensa hyvää pallollista keskikenttäpelaajaa, joka hänen mielestään joukkueesta on puuttunut. Mario tulee täyttämään nämä mitat loistavasti.