Advertisement

West Ham myi Grady Dianganan sarjanousija West Bromwichiin – kapteeni Mark Noble osoitti pettymyksensä seuran toimintaan

West Bromwich ilmoitti hankkineensa Grady Dianganan pysyvällä siirrolla West Hamista. Diangana pelasi jo edelliskaudella sarjanousijan riveissä lainalla, mutta nyt pelaaja allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen seuran kanssa. 22-vuotias laitapelaaja esiintyi The Hawthornsilla 30 ottelussa paukuttaen kahdeksan maalia ja tarjoillen seitsemän maalisyöttöä.

West Ham -kapteeni Mark Noble ei peitellyt pettymystään lupaavan pelaajan lähdön jälkeen. Hän julkaisi Twitterissä myöhään perjantai-iltana kannanottonsa seuran toimintaa kohtaan. Myös Declan Rice uudelleen twiittasi Noblen julkaisun, mutta poisti sen jälkeenpäin.

”Tämän jalkapalloseuran kapteenina olen pettynyt, vihainen ja surullinen, kun Grady lähti. Loistava poika, jolla on upea tulevaisuus edessään!!!”


Diangana edusti West Hamia 10-vuotiaasta tähän hetkeen asti. Hän ei kuitenkaan annettu kunnollista näyttöpaikkaa edustusmiehistön mukana, joka saattaa olla Noblen ja muiden West Ham -pelaajien närkästymisen taustalla