Advertisement
" "

West Ham sai tarjouksen tähtihyökkääjästään – kiinalaisseura tarjoamassa tähtitieteellistä palkkaa

West Ham on saanut nimettömänä pysyvältä kiinalaisseuralta 35 miljoonan punnan tarjouksen Marko Arnautovicista. Tarjouksen on raportoitu sisältävän tähtitieteellisen palkan, josta pelaajan olisi hyvin vaikeaa kieltäytyä.

29-vuotias itävaltalaishyökkääjä on West Hamin tämän kauden paras maalintekijä yhdessä Felipe Andersonin kanssa kahdeksalla maalillaan. Loukkaantumisista tälläkin kaudella kärsinyt Arnautovic on pelannut vain 17 ottelussa kaikki kilpailut mukaanlukien.

Itävaltalaishyökkääjä siirtyi Hammersiin seuran kaikkien aikojen kalleimpana pelaajana – 20 miljoonalla punnalla – Stokesta heinäkuussa 2017. Hänestä on sittemmin tullut yksi seuran parhaista pelaajista.

West Hamilla ei ole aikomusta myydä itävaltalaista, jonka sopimus päättyy kesällä 2022. Arnautovic on kuitenkin itse vihjannut, että haluaisi “uusia haasteita”.

Arnautovic teki West Hamin voittomaalin viime viikonlopun FA Cupin ottelussa Birminghamia vastaan, mutta reagoi vihaisesti, kun Manuel Pellegrini otti hänet taktisista syistä vaihtoon vain 20 peliminuutin jälkeen.