Advertisement

West Ham suunnittelee kovaa kaappausta – ManU-kapteeni paikkaa konkaripuolustajan?

West Hamia viimeiset kaksi kautta edustanut Pablo Zabaleta ei ole vieläkään tehnyt päätöstä uransa jatkosta. 34-vuotiaan laitapuolustajan sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta Hammers olisi halukas jatkamaan argentiinalaisen sopimusta.

Brittilähteiden mukaan West Hamilla on kuitenkin jo varasuunnitelma tehtynä, mikäli Zabaleta ripustaa nappulakengät naulaan kesällä. Manuel Pellegrinin suunnitelmissa on nimittäin kaapata Manchester Unitedin kapteeni Antonio Valencia paikkaamaan argentiinalaisen jättämä aukko.

Valencia on pelannut Manchester Unitedin riveissä jo vuosikymmenen ajan, mutta hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, eikä manchesterilaisseura ole tarjoamassa pitkäaikaiselle luottopuolustajalleen jatkosopimusta. West Ham saisi ecuadorilaisen ilmaiseksi riveihinsä ja olisi valmis maksamaan hänelle 100 000 puntaa viikossa.


Valencia siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2009 Wiganista ja on pelannut seuran riveissä 338 ottelua. Palkintokaappiin kymmenen vuoden aikana on kerääntynyt kuusi pokaalia – kaksi valioliigamestaruutta, kaksi Liigacupia sekä FA Cupin ja Eurooppa-Liigan pystit.