Advertisement

West Ham teki seurahistorian kalleimman pelaajahankintansa

Kuva: TT, Jan Huebner

West Ham on tehnyt seurahistoriansa kalleimman pelaajahankintansa, kun ranskalaishyökkääjä Sebastien Haller liittyy länsilontoolaisten riveihin 40 miljoonalla punnalla. Saksalaisseura Eintrach Frankfurtista siirtyvä Haller allekirjoitti West Hamin kanssa viiden vuoden sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta. 25-vuotiaasta Hallerista tuli samalla West Hamin kesän neljäs pelaajahankinta.

“Minusta tuntuu todella hyvältä. Täällä oleminen on minulle erittäin hyvä tilaisuus”, Haller sanoi West Hamin verkkosivuilla.

“Se merkitsee minulle paljon [seurahistorian kallein pelaaja]. Se osoittaa, että seura on todella halunnut minut jo pitkään. Tiesin heidän halusta hankkia minut ja olen todella iloinen allekirjoitettuani sopimuksen.

“Voin taata sen, että annan tälle seuralle 100 prosenttia, koska seura on osoittanut luottamuksensa minuun ja yritän olla sen arvoinen joka päivä jokaisessa pelissä.

“Annan aina 100 prosenttia ja kunnioitan seuraa. Mielestäni tämä on normaali asia ja voin taata sen. Tiedän, että tämä oli suuri siirto ja ympärilläni on paljon odotuksia. Haluan vain tehdä ihmiset ylpeiksi tästä siirrosta ja annan kaikkeni mitä minulla on.”

Haller oli viime kaudella Frankfurtin tehokkain pelaaja Bundesliigassa iskemällä 29 otteluun 15 maalia ja antamalla yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!