Advertisement
" "

West Hamilla hyökkääjäpula Arnautovicin lähtiessä – Balotelli tekemässä paluun Valioliigaan?

Kuva: TT, Anthony Bibard

West Ham hakee kiivaasti korvaajaa viime kausien ykköshyökkääjä Marko Arnautovicille, mutta suunnitelmat ovat saaneet mutkia matkaan.

Uutisoimme varhain West Ham hyökkääjä Arnautovicin siirrosta Kiinan Superliigaan, Shanghai SIPG:iin. Sen aikaisten tietojen mukaan West Hamin tähtäimessä oli niin Celta Vigon Maxi Gomez kuin myös Bournemouthin Callum Wilson, mutta näillä näkymin suunnitelmat ovat ajautuneet karille. Myös hyökkääjät Andy Carroll ja Lucas Perez ovat aikaisemmin lähteneet seurasta, ja myös Javier Hernandez on aikaisemmin pyytänyt siirtoa Serie A:n Fiorentiinaan.

Bournemouth on huhujen mukaan tarjonnut tähdelleen suurta palkankorotusta, joka näkisi englantilaishyökkääjän nostavan peräti 100 000 puntaa viikossa pitääkseen Wilsonin The Cherriesin riveissä, West Hamin kovasta kiinnostuksesta huolimatta. Maxi Gomez puolestaan on erinäisten lähteiden mukaan viittä vaille valmis siirtoon La Ligan Valenciaan, joten West Ham joutuu vähintäänkin harkitsemaan muita vaihtoehtoja.

Yksi The Ironsin vaihtoehdoista olisi suurella historialla ja luonteella, sekä ailahtelevilla suorituksilla varustettu Mario Balotelli. Entinen Manchester Cityn sekä Liverpoolin hyökkääjä pelasi viime kauden loppuosan Ranskan Marseillessa, tehden peräti 8 maalia 12 ottelussa. Balotellilla ei tällä hetkellä ole voimassaolevaa sopimusta, joten mikäli West Ham olisi halukas tuomaan italialaisen takaisin Valioliigaan, tämä tapahtuisi ilmaisella siirrolla.

West Hamin kerrotaankin nyt seuraavan Balotellin tilannetta tarkalla silmällä. Alta voit katsoa Balotellin Marseillen paidassa tekemät maalit.