Advertisement

West Hamille uusi maalivahti Espanjasta

West Ham United on hankkinut maalivahti Roberto Jiménez Gagon eli tuttavallisemmin Roberton Espanjan pääsarjajoukkue Espanyolista. 33-vuotias Roberto siirtyy West Hamiin ilmaissiirrolla hänen sopimuksensa Espanyolin kanssa päättyessä kesä-heinäkuun vaihteessa. West Ham tiedotti hankinnasta tänään verkkosivuillaan.

Roberto tulee korvaamaan West Hamissa maanmiehensä Adriánin, joka jättää West Hamin sopimuksensa päättyessä. Todennäköisesti Roberto tulee toimimaan kakkosmaalivahtina Lukasz Fabianskille, joka pelasi menneellä kaudella kaikki West Hamin Valioliiga-ottelut ja valittiin seuran vuoden pelaajaksi.

”Alusta asti kun tiesin tulostani tänne, olin hyvin innoissani uudesta kokemuksesta”, Roberto riemuitsi. ”Pidän tätä isona askeleena urallani. Luulen, että kaikki jalkapalloa seuraavat tietävät tämän seuran tärkeän aseman, joten olen innoissani.”

Roberto on valmiiksi tuttu mies West Hamin urheilutoimenjohtaja Mario Husillosille. Molemmat toimivat Málagassa kaudella 2017-18.

”Roberto on fantastinen maalivahti. Hänellä on valtavasti kokemusta jalkapallosta korkeimmalta tasolta”, Husillos kommentoi. ”Hän on loistavassa iässä maalivahdille ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet West Ham Unitediin. Hän on mahtava ammattilainen ja henkilö. Hänellä on kaikki ominaisuudet pelata ja menestyä Valioliigassa.”

Urallaan Roberto on pelannut mm. Espanjan pääsarjassa 128 ottelua sekä Kreikan liigassa Olympiacosin paidassa 88 ottelua. Hän oli mukana Atletico Madridin joukkueessa, joka voitti Eurooppa-liigan vuonna 2010.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!