Advertisement

West Hamin Carroll ja Yarmolenko loppukauden sivussa

West Ham Unitedin keskushyökkääjä Andy Carroll on käynyt nilkkaleikkauksessa, josta toipuminen pitää hänet poissa pelikentiltä loppukauden ajan. Carroll yritti pitkin kautta taistella pitkäaikaista nilkkavaivaansa vastaan, mutta lopulta myöntyi leikkaukseen ongelman jatkuttua.

Carroll on näin ollen saattanut pelata viimeisen ottelunsa West Hamin paidassa. 30-vuotiaan hyökkääjän sopimus seuran kanssa päättyy kesällä ja loukkaantumishistoria miehellä on sen verran mittava, että hän saattaa hyvinkin joutua jatkamaan matkaa muualle.

Kentälle asti selviytyessäkään ei Carroll ole tällä kaudella juhlinut. 12 liigaottelussa eivät maaliverkot heiluneet ja kauden ainoa osuma syntyi FA Cupissa sarjatasoa alempana pelaavaa Birminghamia vastaan.

Myöskään ukrainalaista laitahyökkääjä Andriy Yarmolenkoa ei tällä kaudella mitä todennäköisimmin enää kentällä nähdä. Viime kesänä suurin odotuksin seuraan siirtyneen Yarmolenkon akillesjänne repesi lokakuussa ja mies joutui pitkäksi aikaa telakalle. Tuolloin vielä eläteltiin toiveita keväisestä paluusta, mutta nyt West Hamin manageri Manuel Pellegrini toteaa, ettei siinä todennäköisesti olisi järkeä.

”Yarmolenko tekee hyvin töitä, hänellä ei ole kipuja, hän juoksee ja potkii palloa mutta ehkä on liian aikaista hänelle pelata ennen kauden päättymistä”, Pellegrini sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Akillesjänne on yksi pahimmista loukkaantumisista koska toipumista ei voi hoputtaa, jännettä täytyy ensin harjoittaa ja sitten odottaa. En usko, että tällä kaudella pelaaminen olisi hänelle hyväksi. Olisi parempi saada alle erittäin hyvä harjoituskausi.”