Advertisement

West Hamin nuorelle lupaukselle pitkä jatkosopimus

West Ham Unitedin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Grady Diangana on solminut seuran kanssa uuden kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 20-vuotiaan Dianganan West Hamissa kesään 2025 asti. West Ham tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Tällä kaudella edustusjoukkueen rinkiin murtautuneen Dianganan aiempi sopimus oli umpeutumassa kesällä, mutta nyt nuorukainen jatkaa seurassa pitkään. West Hamin junioreista tiensä ylös taistellut Diangana on pelannut seuran edustusjoukkueessa tällä kaudella 15 ottelua, joista 12 Valioliigassa. Maaleja on syntynyt kaksi, molemmat Carabao Cupin 8-0 -murskajaisissa Macclesfieldia vastaan.

”Olen hyvin innoissani että tiedän tulevaisuuteni olevan täällä seuraavan kuuden vuoden ajan”, Diangana totesi seuran verkkosivuilla. ”Odotan innolla että pääsen näyttämään maailmalle ja London Stadiumin faneille mihin todella pystyn. Se on haasteeni. Haluan näyttää kaikille mitä pystyn tekemään ja miksi ansaitsen olla täällä.”

Myös West Hamin manageri Manuel Pellegrini oli tyytyväinen uuden sopimuksen syntymisestä.

”Olen erittäin iloinen, että Grady on solminut uuden pitkän sopimuksen ja sitoutunut tulevaisuudessa West Ham Unitediin”, Pellegrini sanoi. ”Hän on kehittynyt valtavasti kauden alusta lähtien ja ansainnut mahdollisuuden jonka on saanut. Kuten olen aiemminkin sanonut, luotan Gradyyn koska hän on älykäs pelaaja, joka aina tekee hyvän ratkaisun pallon kanssa.”

Diangana on lyhyen ajan sisään toinen West Hamin akatemian kasvatti, joka solmi seuran kanssa pitkän jatkosopimuksen. Jo viime kaudella runkopelaajiin kuulunut Declan Rice kirjoitti oman viisivuotisen jatkosopimuksensa viime kuussa.