Advertisement

West Hamin tähtihyökkääjä loukkaantui jälleen – paluu pelikentille ensi vuoden puolella

West Hamin tähtihyökkääjä Marko Arnautovic on kuukauden sivussa pelikentiltä takareisivamman vuoksi, jonka hän kärsi tiistain Cardiff-ottelussa.

Itävallan maajoukkuehyökkääjän loukkaantuminen tuli todella huonoon paikkaan sillä joulukuussa otteluita pelataan todella tiuhaan tahtiin. Arnautovicin paluu pelikentille nähdään aikasintaan 5. tammikuuta, jolloin West Ham isännöi Birminghamia FA Cupin kolmannen kierroksen ottelussa. Tuota ottelua ennen West Hamilla on edessään kuusi valioliigaottelua, joista Arnautovic tulee olemaan sivussa.

“Tiedämme kuinka tärkeä Marko on joukkueellemme, West Hamin manageri Manuel Pellegrini sanoi.

“Meillä on liian monta pelaajaa loukkaantunut. Tässä kuussa meidän täytyy pelata seitsemän peliä ja sitten tammikuussa kuusi muuta peliä.

“Mutta minulla on aina sama vastaus – meillä on joukkue ja se [loukkaantuminen] antaa mahdollisuuden toisille pelaajille osoittaa miksi he ovat täällä.

29-vuotias Arnautovic on pelannut Valioliigassa tällä kaudella 13 peliä, joissa hän on viimeistellyt viisi maalia. Arnautovicia on huhuiltu viime aikoina Manchester Unitedin riveihin tammikuun siirtoikkunan aikana.