Advertisement

West Hamin tähtihyökkääjä palaamassa kokoonpanoon Manchester Unitedia vastaan

West Ham on saamassa tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoon lauantain kotiotteluun Manchester Unitedia vastaan.

Itävaltalaishyökkääjä Marko Arnautovic on harjoitellut joukkueen mukana koko viikon, ja hänen odotetaan olevan pelikunnossa lauantaina. Arnautovicin piti pelata jo viime viikolla Chelseaa vastaan, mutta vain muutama tunti ennen pelin alkua hän jäi pois joukkueen vahvuudesta loukkaantumisensa vuoksi.

Arnautovic on ollut alkukauden aikana pelaamissaan otteluissa erittäin kovassa iskussa, sillä viiteen valioliigaotteluun on syntynyt komeat kolme maalia. Lisäksi itävaltalainen on ottanut isoja harppauksia urallaan ja muuttunut aiempaa kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi.

Kautensa neljällä peräkkäisellä tappiolla aloittanut West Ham on piristynyt viime kierrosten aikana. Goodison Parkilta edellisviikonloppuna haettu 3-1 -vierasvoitto sai jatkoa viime viikonloppuna, kun joukkue pelasi kotikentällään maalittoman tasapelin Chelsean kanssa. Keskiviikkona pelatussa Carabao Cupin ottelussa länsilontoolaiset saivat maalihanansa oikein kunnolla auki, kun Englannin Kakkosliigassa pelaava Macclesfield kaatui London Stadiumilla peräti 8-0.

Arnautovicin paluu parantaa vielä entisestään West Hamin jo entuudestaan vahvaa hyökkäyskalustoa, joten pienoisessa kriisissä rypevälle Manchester Unitedille on tiedossa tukalat paikat lauantaina.

West Hamin ja Manchester Unitedin välinen kamppailu alkaa lauantaina kello 14.30.