Advertisement

Wijnaldum: ”Meidän olisi pitänyt pelata vajaalla paremmin”

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum oli pettynyt siihen, miten joukkue pelasi Manchester Cityä vastaan Sadio Manen ulosajon jälkeen. Manchester City voitti eilen Valioliigan kärkikamppailun murskaavasti 5-0. Ensimmäinen puoliaika eteni 1-0-tilanteessa, kunnes Mane sai 38 minuutilla suoran punaisen kortin.

”Toivot, että tällaista ei tapahdu ikinä uudestaan, mutta asioita voi tapahtua pelissä. Meidän täytyy varmistaa, jos tällaista vielä tapahtuu, että pelaamme paremmin 10 pelaajalla kuin teimme nyt. Manchester Cityllä on tietysti hyvä joukkue ja hyviä pelaajia, mutta me pystymme pelaamaan paremmin myös 10 pelaajalla.”

Wijnaldumin mukaan Liverpool pelasi ulosajoon asti varsin hyvin.

”He tekivät ensimmäisen maalin, kun molemmilla oli 11 pelaajaa kentällä, mutta loimme yhä paikkoja Manen ja Mohamed Salahin nopeuden avulla. Manchester Cityllä oli todella vaikeuksia puolustaa meitä. Pelaamista täytyy muuttaa, kun yksi pelaaja lentää ulos”, Wijnaldum sanoi ottelun jälkeen.

”Ulosajoa voi tarkastella molemmista näkökulmista. Mitä minä näin hidastuksista, niin Mane katsoi palloa. Mielestäni hän ei tiennyt, että maalivahti oli niin lähellä häntä. Se oli vain epäonnea. Erotuomari teki päätöksen, ja sen kanssa täytyy elää.”

Wijnaldum toivoo, että tilanteessa itsensä pahan näköisesti loukanneella Edersonilla on kaikki kunnossa.

”Vaikka olemme vastustajia, et ikinä toivo kenellekään pahaa loukkaantumista. Toivomme hänelle pikaista parantumista”, Wijnaldum lausui.