Advertisement

Wilder pitkään jatkosopimukseen Sheffield Unitedin kanssa

Kuva: TT, Simon Bellis

Sheffield United tiedotti eilen perjantaina sopineensa uuden jatkosopimuksen manageri Chris Wilderin kanssa. Wilderin kanssa tehnyt jatkosopimus oli jo toinen vuoden sisään ja Sheffield-syntyinen Wilder tulee olemaan joukkueen peräsimessä 2024 kauden loppuun saakka. Sopimus sisältää myös option yhdestä lisävuodesta.

Wilder kommentoi uutta sopimustaan positiivisin mielin.


“Olen kiitollinen Prinssi Abdullahille hänen aloitteestaan kirjoittaa uusi jatkosopimus. Meillä on ollut muutama upea vuosi takanamme ja toivottavasti pystymme jatkamaan kehitystä samaan malliin.”

“Katsotaan, kuinka pitkälle voimme päästä tällä matkalla!”

Wilder on ollut Bladesin peräsimessä vuodesta 2016 lähtien. 52-vuotias Wilder on johdattanut joukkonsa League Onesta Valioliigaan asti. Hän on voittanut Sheffieldin kanssa 90 ottelua yhteensä 175 ottelusta.

Wilder palkittiin jatkosopimuksella hänen johdattaessaan sarjanousijan uskomattomaan lentoon ensimmäisellä Valioliigakaudella. Blades on ennakkoluulottomalla ja taistelutahtoisella pelaamisellaan kerännyt 22 ottelusta yhteensä 32 pistettä ja sarjanousija keikkuu Valioliigassa sijalla kuusi. Kyseinen sarjasijoitus on ollut yksi suurimmista yllätyksistä Valioliigassa tällä kaudella, kun ennakkoon joukkuetta ounasteltiin varmaksi putoajaksi kauden päätteeksi.

Edellinen ottelu Valioliigassa West Hamia vastaan päättyi 1-0 voittoon, kun Hammersin lisäajalla tehty tasoitusmaali hylättiin VAR-tarkastuksen jäljiltä. Ensi viikonlopun kohtaamisessa Blades matkaa Lontooseen Arsenalin vieraaksi Emirates Stadiumille.