Advertisement

Wilfried Zaha kertoi seuralleen siirtohaluistaan

Crystal Palacen tähtipelaajiin jo pitkään kuulunut Wilfried Zaha on kertonut seuralleen haluavansa jättää Palacen ja siirtyä kovampaan joukkueeseen. Zaha on sitä mieltä, että hänen tasoisensa pelaajan pitäisi päästä pelaamaan Mestarien liigassa ja Crystal Palacessa se ei ole mahdollista. Seuran kerrotaan ymmärrettävästi olevan haluton päästämään tähtipelaajaansa pois.

Zaha iski kuluneella kaudella kymmenen osumaa Valioliigassa. Zaha siirtyi jo kertaalleen seurasta Manchester Unitediin, mutta Unitedissa ura ei lähtenyt lentoon odotetulla tavalla. Pelaaja palasi pian takaisin Palaceen, jossa hän on jälleen ollut parhaimmillaan häikäisevä pelaaja.

Nyt 26-vuotias Zaha uskoo hoitavansa tehtävän kovemmallakin tasolla, kunhan saa vain mahdollisuuden.

“Minun on päästävä kokemaan Mestarien liiga. Minä tarvitsen vain mahdollisuuden ja se on siinä. Pidän itse huolta lopusta”, Zaha kertoi loppukaudesta.

“Olen aivan liian kunnianhimoinen. En halua vain pelata huippuseuroissa vaan myös voittaa pokaaleita seuratasolla ja Norsunluurannikon kanssa.”

“Tähtäimeni on pelata korkeimmalla tasolla ja voittaa pokaaleita. Olen siunattu siitä, että olen päässyt näin pitkälle urallani. Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että minulla on vielä enemmän annettavaa.”

Lähde: Sky Sports

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom