Advertisement

Wilfried Zahan mielestä hänen saamansa maine sukeltajana ei ole reilua

Crystal Palacen Wilfried Zaha joutui katsomaan keltaista korttia ottelussa Watfordia vastaan. Ottelun erotuomari Chris Kavanagh nosti pelaajalle kortin sukeltamisesta. Pelaajan mukaan hänet on nostettu esiin keskusteluissa sukeltamisesta. Pelaajan itsensä mielestä hänen saamansa maine on epäreilua.

”Minua kohtaan on selvästi agenda menossa”, Zaha kertoi Sky Sportsille.

”Olen nähnyt niin monien muiden pelaajien sukeltavan, mutta kukaan ei nosta niistä hälinää samalla tavalla, kuin minua vastaan yrittäessään saada minulle pelikieltoa. En saa pelikieltoa, sillä en sukella. Miksi kuitenkin kaikki haluavat minulle pelikieltoa niin paljon? Minun mielestäni otteluissa tuomarit menevät siihen mukaan.”


”Se on todella ärsyttävää. Etenkin eilen. Kaikki tietävät, kuinka Watford pelaa. He ovat joukkue, joka rikkoo paljon ja minä olen pelaaja, joka harhauttelen paljon. He potkivat minua nilkoille. Minua rikottiin niin monta kertaa, että se näyttää siltä kuin olisin kokoajan maassa.”

”Olen nähnyt tilastot ja ne puhuvat puolestaan.”

Tilastojen mukaan Zaha on eniten rikkeitä Valioliigassa voittanut pelaaja toistaiseksi tällä kaudella. Häntä on rikottu 282 kertaa. Seuraavaksi eniten rikkeitä on kohdistunut Chelsean Eden Hazardia kohtaan. Häntä on rikottu 247 kertaa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom