Advertisement

Willian avasi Arsenal-siirtonsa taustoja: ”Loistava tilaisuus taistella valioliigamestaruudesta ja europokaaleista”

Brasilian maajoukkuehyökkääjä Willianin siirto Arsenaliin sai sinettinsä tänään, kun pohjoislontoolaisseura kertoi verkkosivuillaan kiinnittäneensä Chelsean monivuotisen luottohyökkääjän kolmivuotisella sopimuksella.

32-vuotiaan Willianin aika Chelseassa oli menestyksekäs, sillä hän voitti seurassa kahdesti valioliigamestaruuden sekä kertaalleen FA Cupin, Liigacupin ja Eurooppa-liigan. Brassihyökkääjä kertoo olevansa vakuuttunut siitä, että palkintokaappiin tulee lisää pystejä myös Arsenal-vuosien aikana.

”Päätin siirtyä Arsenaliin, koska se on yksi suurimmista seuroista maailmassa. Heillä on nyt käynnissä uusi projekti Mikel Artetan kanssa”, Willian sanoi.

”Mielestäni tämä seura ansaitsee loistaa uudelleen ja haluan olla mukana tässä projektissa. On mahtavaa olla osa Arsenal-perhettä. Olen erittäin onnellinen siitä. Tulin tänne yrittämään voittaa pokaaleja, koska tämä seura ansaitsee voittaa uudelleen.”

”Pidän heidän pelitavastaan ja uskon, että Artetan kanssa Arsenalilla on loistava tilaisuus taistella uudelleen valioliigamestaruudesta sekä europokaaleista.”

”Kun puhuin Mikelin kanssa, keskustelu oli hyvä ja hän antoi minulle itseluottamuksen tulla Arsenaliin. Hän sanoi minulle paljon hyvää ja siksi olen nyt tullut tänne.”

Willian tienaa kolmivuotisen sopimuksensa aikana tiettävästi noin 100 000 puntaa viikossa. Hänen hankinnallaan uskotaan olevan myös positiivinen vaikutus Pierre-Emerick Aubameyangin jatkosopimusneuvotteluihin.