Advertisement
" "

Willian haluaa jäädä Chelseaan – “Olen aina tehnyt selväksi, että olen iloinen Chelseassa”

Chelsean 29-vuotias brasialaislaituri Willian oli monien suurseurojen kiikarissa kesällä, kun hänen ja entisen Chelsea-managerin Antonio Conten tulehtuneet välit tulivat julki mediassa.

Espanjalaisjätti FC Barcelona teki kesän aikana Willianista peräti kolme tarjousta jotka Chelsea kuitenkin hylkäsi. Myös Manchester United oli halukas värväämään vikkelän brassilaiturin joukkueeseen.

Willian kertoo käyneensä keskusteluja Conten korvanneen Maurizio Sarrin kanssa, ja vakuuttaneensa hänelle, että hän haluaa kuulua managerin suunnitelmiin tulevana kautena.

Willian puhui suunsa puhtaaksi sunnuntain Community Shield -ottelun jälkeen, jossa Chelsea kärsi 2-0 -tappion Manchester Citylle.

“Olen aina tehnyt selväksi, että olen aina ollut erittäin iloinen Chelseassa pelaamisesta, enkä ole koskaan sanonut, että haluan lähteä seurasta, Willian sanoi.

“Tämä on uusi aikakausi uuden managerin alaisuudessa ja minulla on ollut erittäin hyvä keskustelu hänen kanssaan, joten toivon, että voimme nauttia useista voitoista.

Chelsea oli aseeton Cityä vastaan Wembleyllä sunnuntaina. Willian kuitenkin toteaa, että joukkue tarvitsee aikaa totuttautumiseen Sarrin uusiin tapoihin tai työskentelyyn.

“Epäilemättä me kaikki haluamme tämän pelityylin, kaikki pelaajat. Meidän on tehtävä kaikkemme parantaaksemme peliämme. Alkuun on tietenkin vaikeampaa sopeutua uuteen pelityyliin, mutta jatkamme työntekoa ja toivottavasti aloitamme kauden hyvin, Willian totesi.