Advertisement

Willian vahvisti lähtönsä Chelseasta – julkaisi avoimen jäähyväiskirjeen kannattajille

Huhut Chelsean brassilaituri Willianin poistumisesta seurasta saivat päätöksen kuin pelaaja jakoi tunteikkaan jäähyväiskirjeen kannattajille Bayern-ottelun jälkeen. 32-vuotias laituri jättää seuran seitsemän vuoden jälkeen, kun Chelsea ei suostunut tarjoamaan yli kahden vuoden jatkosopimusta brasilialaiselle. Willian kiitti kirjeessään kaikkia ajasta Stamford Bridgellä.

”Nämä olivat seitsemän upeaa vuotta. Elokuussa 2013 sain tarjouksen Chelseasta ja olin varma, että sinne minun täytyy mennä. Tänään olen satavarma, että se oli yksi parhaimmista päätöksistäni. Meillä oli niin paljon upeita hetkiä ja myös surullisiakin. Mestaruuksia ja aina niin intensiivistä toimintaa.”

“Vielä mestaruuksia tärkeämpää oli se, että opin paljon itsestäni. Opin joka tilanteessa, treeneissä, peleissä ja pukukopissa. Minusta tuli parempi pelaaja ja parempi ihminen.”


”Olen kiitollinen Chelsea-faneille lämpimästä vastaanotosta ja tuesta matkan varrella. Joukossa oli myös kritiikkiä, joka on normaalia. Tärkeintä oli, että kaikki lämpö ja kritiikki ajoivat minut antamaan kaikkeni aina, halusin tarjota aina parasta viimeiseen sekuntiin asti Chelsean paidassa!”

“On kuitenkin tullut aika jatkaa matkaa. Tulen yksinkertaisesti ikävöimään joukkuetovereitani. Tulen ikävöimään kaikkia taustoja ja seuraa, joka on kohdellut minua kuin omaa poikaansa. Tulen ikävöimään faneja.”

“Tulen poistumaan lippu korkealla, kun tiedän, että voitin asioita täällä ja tein aina parhaani pelipaita päällä. Sydämmellisimmät kiitokset kaikille teille ja siunausta!”

Willianin viimeinen kausi Chelsea-paidassa sujui erinomaisesti. Brassi esiintyi Valioliigassa 36 ottelussa tehden yhdeksän maalia ja tarjoillen seitsemän maalisyöttöä. Arsenalin huhutaan olevan lähimpänä Willianin allekirjoitusta. Myös Barcelona ja Inter Miami ovat olleet Willianin allekirjotuksen perässä.