Advertisement

Wolverhampton isännöi Chelseaa

Sarjanousija Wolverhampton oli kauden alusta uskomattomassa vireessä, mutta viime aikoina suhdanne on ollut laskeva. Keskiviikkona joukkueella on edessään jälleen suuri haaste, kun Chelsea saapuu joukkueen vieraaksi Molineuxille. Joukkueilla ei ole hetkeen ollut keskinäisiä kohtaamisia Valioliigassa. Molemmat joukkueet pystyvät pelaamaan erittäin viihdyttävää jalkapalloa ja Chelsea saattaa vastustajana sopia Wolvesille hyvinkin.

Kotijoukkue on parhaillaan kahden ottelun tappioputkessa ja edellisestä voitosta on jo kuusi ottelua aikaa. Näistä joukkue on hävinnyt peräti viisi ja pelannut kerran tasan. Tuo tasapeli tuli Arsenalia vastaan 11. päivä marraskuuta. Wolverhampton on erittäin taitava joukkue ja hyvä vastaiskuissa. Chelsean hyökkäävä pelityyli antaa joukkueelle varmasti paljon mahdollisuuksia vastaiskuihin, mutta nämä mahdollisuudet joukkueen on pystyttävä tällä kertaa myös hyödyntämään.

“Joukkue on kuin pelaaja. Sillä on ylä- ja alamäkiä”, Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espirito Santo kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Sinun on vain löydettävä ratkaisut auttaa heitä ja antaa heille neuvoja, sekä tehdä töitä heidän kanssaan. Siinä ei ole kyse itseluottamuksesta. Se on monen eri asian summa.”

“Meillä on ollut useita otteluita, joissa olemme tehneet virheitä. Me kasvamme edelleen. Kun hyvät tulokset eivät tule, tapa lähestyä tilannetta on hyvin tärkeää.”

Chelsea on ollut hyvässä vireessä kuluvalla kaudella. Sillä on alla vasta yksi tappio sarjassa ja sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä kolmas. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut erinomaista ja samaa joukkueelta odotetaan myös keskiviikkona. Maurizio Sarrin tulo on tehnyt ihmeitä joukkueelle, jonka viime kausi meni täysin penkin alle. Joukkueelta löytyy ratkaisuvoimaa hyvin laajalta rintamalta ja se tekee Wolverhamptonin tehtävän entistäkin haastavammaksi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom