Advertisement

Wolverhampton vahvisti toisen siirtonsa viikonloppuun – Marcal siirtyy Lyonista Molineuxille

Wolverhampton laittoi ostohousut jalkaan kuluneen viikonlopun aikana, kun seura ilmoitti kahdesta uudesta pelaajahankinnasta. Fabio Silvan tulo seuraan vahvistettiin lauantaina ja sunnuntaina kuului lisää siirtouutisia.

Brasilialaispuolustaja Fernando Marcal siirtyy Lyonista Wolverhamptonin riveihin. Marcal allekirjoitti nimensä kahden vuoden sopimukseen seuran kanssa ja lopulliseksi siirtosummaksi ilmoitettiin vaivaiset kaksi miljoonaa euroa.

31-vuotias puolustaja pystyy pelaamaan niin vasempana laitapuolustajana ja keskuspuolustajana. Marcal hankittiin ennen kaikkea tilkitsemään vasemman laitapuolustajan tonttia, kun luottopuolustaja Jonny Castro loukkasi polvensa Eurooppa-Liigan ottelussa viime kuussa. Seuran puheenjohtaja Jeff Shi kehui uutta hankintaa Wolvesin verkkosivuilla.


”Olemme todella tyytyväisiä, kun Marcal liittyy joukkoomme. Yli 280 ottelua huippuliigoissa pelanneena, johon liittyy myös Mestareiden Liiga -ottelut, Marcal tuo nuoreen joukkueeseemme valtavan määrän kokemusta.”

“Hän on pelaaja, jolla on taito osallistua pelinrakenteluun puolustuslinjasta hyökkäyskolmannekselle saakka. Häneltä löytyy myöskin juoksuvoimaa sekä hyvä työmoraali. Puolustussuuntaan hän on erittäin luotettava ja tuo lisää pääpelivoimaa ryhmäämme.”

Wolverhamptonin kausi alkaa viikon päästä maanantaina, kun he kohtaavat 14.9. vierasottelussa Sheffield Unitedin.