Advertisement

Wolves-hyökkääjä Liverpoolin ykköskohde kesän siirtoikkunassa

Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin ykköskohde kesän siirtoikkunassa on 24-vuotias Wolves-hyökkääjä Adama Traore, kertovat raportit jalkapallomaailmasta.

Lähteet, brittilehti The Sun etunenässä, kertovat, että Kloppon tavoitteena on jakaa ennen kaikkea Mohamed Salahista, Sadio Manesta ja Roberto Firminosta koostuvan hyökkäyksen painetta. Joukkueesta aiotaan myös myydä pelaajia, joten uutta verta tähtisikermään kyllä mahtunee.

Espanjalainen on pelannut Wolvesissa vakuuttavin ottein 28 ottelua tehden neljä maalia ja syöttäen seitsemän. Hän pelasi juniorivuosinaan Barcelonassa ja sen jälkeen Aston Villassa ja Middlesbroughissa. Wolves hankki pelaajan 20 miljoonan siirtohintaan elokuussa 2018.

Arvonnousua on tapahtunut, sillä Wolvesin pyyntihinta hyökkääjästä on 60 miljoonaa puntaa, noin 67 miljoonaa euroa. Kilpailuakin lienee luvassa: myös molemmat manchesterilaisjoukkueet ovat lähteiden mukaan saman pelaajan perässä.

Valioliigan siirtoikkuna on kokenut muutoksia, sillä helmikuussa uutisoitiin, että jatkossa se sulkeutuu elokuun lopussa tai syyskuun alussa, kun aiemmin se on sulkeutunut päivä ennen kauden alkua. Tänä vuonna se määrättiin sulkeutuvaksi 1. syyskuuta kello 19 Suomen aikaa. Tilanne on kuitenkin sotkeutunut pandemian aiheuttaman sarjojen lykkäyksen myötä. Tällä hetkellä ei ole tietoa, miten se vaikuttaa siirtoihin, mutta hyvin todennäköisesti jollakin tavalla.

Liverpool johtaa sarjaa – luonnollisesti – edelleen 25 pisteellä. Wolves taistelee pääsystä viiden joukkoon ollen kaksi pistettä ManUn perässä.