Advertisement

Wolves ilmoittautui kamppailuun Arsenal-nuorukaisesta – hintapyyntö 20 miljoonaa puntaa

Siirtomarkkinat alkavat olla kuumimmillaan, kun koronan takia venyneet seurajoukkuekaudet alkavat olla euroturnauksia vaille valmiita. Arsenal on yksi mielenkiintoisimmista joukkueista siirtokuvioiden suhteen, kun Arteta kertoi muovaavansa pelaajistoaan reilulla kädellä.

Arsenalin huhutaankin myyvän kymmenen pelaajaansa uusien hankintojen tieltä. Yksi myynnissä olevista pelaajista on 22-vuotias Ainsley Maitland-Niles, josta seura on luvannut kuunnella noin 20 miljoonan kieppeillä olevia tarjouksia.

Oikealla laidalla niin puolustajana kuin laiturina viihtyvä Maitland-Niles on erittäin monipuolinen pelaajaa ja oikean laidan lisäksi nuorukainen on pelannut keskikentän keskustassa. Arsenalin organisaatioon 16-vuotiaana saapunut AMN on ollut Englannin nuorten maajoukkueiden vakiokasvoja U17 ikäluokasta lähtien.

Arsenalin vihjailuiden jälkeen moni englantilaisseura ilmaisi kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan. Steve Brucen Newcastle paljasti seuranneensa AMN:a jo pidemmän aikaa ja paikallisvastustaja Tottenhamin kerrottiin tehneen jo hintapyynnön mukaisen tarjouksen pelaajasta. Spurs kuitenkin tyrmäsi nopeasti kyseiset huhut.

Viimeisimpänä kamppailuun on ilmoittautunut Eurooppa-Liigassa edelliskaudella pirteästi esiintynyt Wolverhampton. Nuno Espirito Santo pyrkii laajentamaan pelaajamateriaaliansa, jotta joukkue olisi valmis uusimaan tulevalla kaudella europelipaikkansa juuri päättyneen kauden pettymyksen jälkeen. Wolves jäi niukasti ulos tulevan kauden Eurooppa-Liigasta, kun Tottenham otti lopulta kuudennen sijan paremman maalieron turvin.

Maitland-Niles esiintyi Valioliigassa edelliskaudella 20 ottelussa ja saalisti kaksi maalisyöttöä. Hän pelasi myöskin täydet minuutit FA Cupin finaalissa, kun Arsenal kukisti Chelsean Wembleyllä elokuun ensimmäisenä päivänä.