Advertisement

Wolves ja Manchester United kohtaavat Molineuxilla – Voittaako United vihdoin?

Maanantain ainoassa valioliigakamppailussa Wolves saa vieraakseen Manchester Unitedin.

Wolves aloitti valioliigakautensa maalittomalla 0-0 -tasapelillä Leicesteriä vastaan. Leicester oli ottelussa selvästi niskan päällä, joten Wolves voi olla tyytyväinen saatuaan kauden avausottelussaan pistetilin auki.

Wolves pelasi torstaina Eurooppa-Liigan karsintaottelun kotikentällään, joten valmistautuminen illan otteluun on jäänyt huomattavasti lyhyemmäksi kuin vierasjoukkueella.

Manchester United aloitti monien yllätykseksi kautensa murskavoitolla, kun Chelsea jäi Old Traffordilla kotijoukkueen jyrän alle peräti maalein 4-0. Lopputulos kuitenkin hieman hämää pelinkulkua, sillä Chelsea oli ottelussa niskan päällä lähes koko ensimmäisen puoliajan.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kolme kertaa, eikä United onnistunut voittamaan yhtäkään kamppailua. Wolves voitti sekä Valioliiga että FA Cup ottelun kotonaan 2-1 ja Old Traffordilla joukkueet jakoivat pisteet maalein 1-1.

Wolves pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Unitedilta sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Eric Bailly sekä Timothy Fosu-Mensah. Poissaolijoiden listalta löytyy myös Alexis Sanchez, joka on siirtymässä lainalle Interiin.

Vetovihje otteluun: Manchester United voittaa 2.45@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.