Advertisement

Wolves ja Manu vakuuttaviin voittoihin – Bruno Fernandesille ensimmäiset tehot Manu-paidassa

Kuva: TT, Matt West

Sunnuntainen Valioliigakierros alkoi kahden ottelun voimin, kun Teemu Pukin Norwich matkusti Wolverhamptonin vieraaksi Molineuxille ja Manchester United isännöi Watfordia Old Traffordilla. Europelipaikoista taistelevat kotijoukkueet jättivät putoamiskamppailussa olevat vieraat vaille mahdollisuuksia, kun molemmat ottelut päättyivät kotijoukkueiden hyväksi 3-0.

Manchester Unitedin maaleista vastasivat Bruno Fernandes, Anthony Martial sekä Mason Greenwood. Manun tammikuun jättihankinta Fernandes alusti maalinsa lisäksi Greenwoodin 3-0 osuman ja tehopisteet olivat portugalilaistaiturin ensimmäiset tilastomerkinnät Valioliigassa.

Molineuxilla kotijoukkue oli selkeästi Norwichia vahvempi ja ottelun hahmona toimi kaksi maalia viimeistellyt Diogo Jota. 3-0 loppusilaus saatiin Raul Jimenezin toimesta toisen puoliajan alkuhetkillä.

Tappio tiesi Norwichille ahdingon syvenemistä, kun 11 ottelukierrosta on pelaamatta. Sarjajumbona olevien kanarialintujen piste-ero putoamisviivaan on seitsemän pistettä ja joukkueen viime aikaiset peliesitykset eivät luo uskoa pistesaldon reiluun kasvattamiseen.

Watford on tappion myötä 19. sijalla, mutta Bournemouthin ja Aston Villan hävitessä omat ottelunsa, ero säilymiseen oikeuttavaa pistemäärään pysyi yhdessä pisteessä.

Manu sekä Wolves paransivat voitoilla asemiaan kamppailussa europelipaikoista. Manu nousi voitollaan viidenneksi 41 pisteeseen, Wolvesin vaaniessa kahdeksannella sijalla vain kaksi pistettä Solskjaerin ryhmän takana.