Advertisement

Wolves-kärki uskoo joukkueen nousevan Valioliigan TOP-4:ään

Wolvesin maaliahne hyökkääjä Raul Jimenez on varma siitä, että Sudet pystyvät taistelemaan TOP-4 -sijoituksesta, kun valioliigakausi jatkuu.

Wolves on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla kuusi, kun yhdeksän ottelukierrosta on vielä pelaamatta. Piste-ero neljäntenä olevaan Chelseaan on viisi pistettä.

“Se on suuri asia joukkueelle, joka nousi Valioliigaan kaksi vuotta sitten. Tämä on meille vasta toinen kausi Valioliigassa, mutta tiedämme, että voimme tehdä sen [nousta TOP-4]”, Jimenez sanoi Sky Sportsille.


“Me taistelemme sen puolesta, enkä usko, että tulemme pettymään, jos emme tee sitä, mutta olemme nyt nähneet, että voimme tehdä sen.”

“On uskomatonta olla osa tätä joukkuetta ja osa tätä perhettä. Teemme kaikki töitä tavoitteemme saavuttamiseksi ja nautin todella pelaamisesta joukkuetovereideni kanssa.”

28-vuotias Jimenez on ollut tällä kaudella Wolvesin paras maalintekijä. Meksikolainen on tehnyt 29 pelaamassaan valioliigaottelussaan 13 maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä.