Advertisement

Wolves-manageri odottaa “fantastisen” Liverpoolin kohtaamista – “Iso haaste meille”

Valioliigan 18 ottelukierros pyörähtää käyntiin perjantai-iltana, kun Wolves haastaa kotikentällään sarjakärki Liverpoolin.

Wolvesin manageri Nuno Espirito Santo kertoi torstain lehdistötilaisuudessa ottelun olevan iso haaste hänen joukkueelleen ja kertoi odottavansa ottelua.

“Se on hyvä peli, iso haaste meille. Olemme kunnossa, olemme valmiita, nyt vain odotamme huomista ottelua, Nuno sanoi.


“He ovat sarjakärjessä, joka sanoo paljon. Tulemme kohtaamaan yhden Euroopan parhaista joukkueista tällä hetkellä, mutta odotamme sitä.

“Meiltä vaaditaan paljon. Se on suuri haaste fantastista joukkuetta vastaan, jolla on fantastisia pelaajia ja fantastinen manageri.

“Luulen, että kaikki näkevät mitä [Jurgen] Klopp tekee ja miten Liverpool pelaa, ja mitä he rakentavat ja saavuttavat. Se on hämmästyttävää, joten pelistä on tulossa vaikea.

Wolves pääsee lähtemään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä portugalilaishyökkääjä Diogo Jota on ainut varma poissaolija.

“Olemme kunnossa. Olemme varmoja Diogosta, hän ei ole käytettävissä huomenna. Seuraamme hänen tilannetta, mutta huomenna hänen pelaamisensa on mahdotonta. Hän on loukkaantunut ja toivomme hänen palaavan mahdollisimman pian.