Advertisement

Wolves-puolustaja Hause Aston Villaan

Wolverhampton Wanderersin puolustaja Kortney Hause siirtyy Aston Villaan. 23-vuotias Hause vietti jo viime kauden jälkimmäisen puoliskon Aston Villassa lainalla.

Hausen lainasopimukseen sisältyi optio, jonka mukaan Aston Villa voi halutessaan hankkia miehen pysyvästi itselleen. Villa päätyi myös käyttämään option, jonka arvo oli lehtitietojen mukaan noin kolme miljoonaa puntaa.

Alkukauden Hause oli Wolvesin mukana, mutta ei päässyt Nuno Espirito Santon ryhmässä kentälle kuin kahdessa Carabao Cupin ottelussa. Aston Villassa Hause pääsi loppukauden aikana pelaamaan 12 ottelua, vaikka kärsi hieman myös loukkaantumisista. Hän auttoi otteillaan Villan nousemaan Valioliigaan ja sai palkinnoksi pysyvän sopimuksen.


Hausen päätoiminen pelipaikka on keskuspuolustajana. Hän kuitenkin paikkasi viime kaudella varsin hyvin myös vasemman puolustajan tontilla. Hause on edustanut Englantia alle 20- ja alle 21-vuotiaiden maajoukkueissa.

Näin Hausesta tulee jo toinen viime kauden lainamies, jonka Aston Villa hankkii kesällä pysyvästi itselleen. Aiemmin seura osti Lillestä laitahyökkääjä Anwar El Ghazin. Lisäksi Aston Villa rikkoi siirtoennätyksensä brasilialaishyökkääjä Wesley Moraesiin.

Hause on pelannut urallaan 78 ottelua Mestaruussarjaa sekä lyhyemmät pätkät myös kahdella alemmalla sarjatasolla. Valioliiga-debyytti miehellä on kuitenkin toistaiseksi vielä tekemättä.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!