Advertisement

Wolvesin ennätyshankinta ei ole vielä vakuuttanut – “Pystyn huomattavasti parempaan”

Viime kauden päätteeksi Valioliigaan noussut Wolverhampton Wanderers vahvisti kesällä joukkuettaan vahvalla kädellä ja isolla rahalla. Isoin hankinta oli kuitenkin hyökkääjä Adama Traore, joka saapui Middlesbroughista 20 miljoonan punnan siirtosummalla, joka oli silloinen seurahistorian suurin ostos.

23-vuotias Traore ei ole kuitenkaan vielä onnistunut Molineux’lla vakuuttamaan. 21 Valioliiga-ottelussa on syntynyt vain yksi maali. Toisaalta Traore ei ole onnistunut pääsemään edes avauskokoonpanoon kuin kuusi kertaa toistaiseksi.

Traore tietää itsekin, että hänen täytyy parantaa. Hän myös uskoo pystyvänsä siihen.

“Uskon, että pystyn huomattavasti parempaan. Nuno haluaa minun kehittyvän että voin pelata hyökkääjänä ja luulen pystyväni siihen”, Traore totesi Express & Starin mukaan. “Tärkeintä ei nyt ole pelkkä nopeuteni, vaan tärkeämpää on parantaa viimeisiä ratkaisuja.”

Wolvesin hyökkäyksessä Diogo Jota ja Raul Jimenez ovat olleet selkeät ykkösvalinnat kauden aikana. Traore on hieman erilainen suoraviivaisella pelityylillään, mutta tuntee saaneensa kuitenkin manageri Nunon luottamuksen.

“Me kaikki tiedämme Nunon taktiikat nyt, me pelaamme kahdella hyökkääjällä, Jota ja Jimenez ovat enemmän puhtaita kärkimiehiä kuin minä, mutta Nuno luottaa minuun koska hän tietää että minulla on nopeutta ja voimaa”, Traore jatkoi. “Hän uskoo, että minä pystyn pelaamaan siellä ja niin uskon minäkin, mutta minun täytyy tehdä vielä lisää töitä.”