Wolvesin taival Eurooppa-liigassa päätökseen – Sevilla haastaa välierissä Manchester Unitedin

Wolvesin taival Eurooppa-liigassa päättyi tiistai-iltana, kun Sevilla nappasi 1-0 -voitolla paikan välieriin.

Ottelu alkoi juuri niin kuin ennakkoon oli odotettavissa – Wolves parkkeerasi bussin maalinsa eteen ja Sevilla piti palloa.

Ottelun ensimmäinen maalipaikka nähtiin kuitenkin Sevillan puolustuspäädyssä, kun Wolvesin tuulennopea laitahyökkääjä Adama Traore spurttasi omasta päästä hurjaan vauhtiin ja karkasi aina läpiajoon asti, kunnes Sevilla-puolustaja Diego Carlos joutui rikkomaan häntä rangaistuspotkun arvoisesti. Wolvesin maalitykki Raul Jimenez asteli vetämään 11-metristä, mutta meksikolaishyökkääjä ei kestänyt paineita vaan veti heppoisen rankkarin suoraan Sevilla-vahti Bonon syliin.

Kyseinen tilanne jäi myös koko ottelussa ainoaksi Wolvesin kunnolliseksi maalipaikaksi. Sevilla sen sijaan vyöryi läpi ottelun alati vaarallisesti kohti Wolvesin maalia, mutta maalinteko tuotti joukkueelle tuskaa aina viime minuuteilla asti.

Pelikellon käydessä jo 88. minuuttia Wolvesin puolustusmuuri kuitenkin murtui. Ever Banegan keskitys tavoitti Lucas Ocamposin pään, jonka pusku yllätti hyvän pelin pelanneen Wolves-vahti Rui Patricion.

Wolvesille jäi aikaa tasoitusmaalin tekemiseen vain viisi minuuttia, eikä joukkue päässyt tuona aikana edes lähelle maalintekopaikkaa.

Sevilla etenikin ansaitulla 1-0 -voitolla sunnuntaina pelattavaan välieräotteluun, jossa joukkue kohtaa Manchester Unitedin. Toisessa välierässä Shakhtar Donetsk haastaa Interin.