Advertisement

Wow mikä hankinta! Maailmanmestari siirtyy PSG:stä valioliiganousijan riveihin

Valioliigaan noussut Fulham on hankkinut ranskalaisvahti Alphonse Areolan lainasopimuksella PSG:stä.

27-vuotiaan Areolan lainasopimus kattaa kauden 2020/21 ajan, jonka jälkeen Fulhamilla on mahdollisuus hankkia hänet pysyvällä siirrolla.

Ranskan maajoukkueeseen kuuluva Areola pelasi viime kauden lainalla Real Madridissa, jossa vastuuta kertyi yhdeksän ottelun verran.

”Olen erittäin onnellinen, että kaikki on saatu valmiiksi. Scott Parker soitti minulle ja puhelusta tuli hyvä tunne. Hän sanoi todella haluavansa minut tänne”, Areola kertoi FFCtv:lle.

”Fulham on perinteikäs seura Lontoossa ja olen kuullut stadionista paljon. Toivon, että tästä kaudesta tulee meille hyvä. Haluan tuoda tänne energiani ja tehdä kaikkeni joukkueen puolesta pitääkseni meidät siellä, missä olemme.”

Areolaa voidaan pitää todella kovana vahvistuksena Fulhamille, sillä ranskalaisvahti on nuorehkosta iästään huolimatta ehtinyt voittaa urallaan jo paljon. Seurajoukkuetasolla hän on voittanut mm. kolme Ranskan liigan mestaruutta sekä Espanjan liigamestaruuden viime kaudelta. Maajoukkuepaidassa hän on päässyt juhlimaan jo kahdesti maailmanmestaruutta, vuonna 2013 alle 20-vuotiaiden kanssa ja vuonna 2018 miesten maajoukkueen mukana.