Advertisement

Wrightin mielestä Arsenalin pelaajat ovat pettäneet Wengerin

Arsenalin entinen tähtipelaaja Ian Wright on kritisoinut joukkueen manageria Arsene Wengeriä kovin sanankääntein jo jonkin aikaa. Sunnuntain Carabao Cup –tappion jälkeen hän kertoi, ettei Wengerillä ole mitään perusteita jatkaa tehtävässään kuluvan kauden jälkeen. Wrightin kritiikki kohdistuu myös Arsenalin pelaajiin, jotka ovat englantilaisen mielestä pettäneet managerin luottamuksen.

”Oli todella surullista, miten asiat päättyivät sunnuntaina finaalissa. En tiedä miten pojat voivat maksaa takaisin managerin luoton heihin. He ovat pettäneet hänen luottamuksensa useasti ja tekivät niin jälleen viime sunnuntaina”, Wright kertoi The Depate –ohjelmassa.

”Pelaajien luovuttamisen pystyi tuntemaan 2-0 tilanteessa. Pystyi tuntemaan, etteivät he uskoneet voivansa palata takaisin kamppailemaan voitosta ja finaalissa sellaista on todella vaikea katsoa. Minulle se kertoo siitä, etteivät he pelaa managerilleen.”

”Ketään ei pidetä vastuullisina. Olen sanonut tämän jo muutamaan kertaan. Ei ole mitään väliä kuka pelaaja tulee mukaan. He tuntuvat valahtavan mukavuusalueelle, jossa ketään ei pidetä vastuullisena.”

Tämän kritiikin kanssa Wright ei ole kovin väärässä. Arsenal pelasi finaalissa erittäin haluttomasti. Saman havaitsivat myös joukkueen kannattajat ja se sai useat näistä raivon partaalle. Eräs kannattaja kertoi maksaneensa lipuista 200 puntaa päästäkseen katsomaan peliä, jossa oman joukkueen pelaajia ei kiinnostanut pelaaminen ollenkaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom