Advertisement

Yaya Toure jatkaa uraansa Kreikassa

Manchester Cityssä pelaamisen viime kauteen päättänyt Yaya Toure on löytänyt itselleen uuden seuran. Pelaajalla oli alkuun halu jatkaa uraansa Valioliigassa, mutta sopivaa joukkuetta ei tuntunut löytyvän. Viime viikolla Touren kerrottiin läpäisseen Lontoossa mysteerijoukkueen lääkärintarkastukset. Huhut veivät miestä heti muun muassa West Hamiin, mutta pelaajan manageri kiisti nämä huhut.

Uudeksi seuraksi on valikoitunut lopulta Kreikan liigassa pelaava Olympiakos. Olympiakos pelasi viime torstaina Burnleyä vastaan vierasottelun Eurooppa-liigassa ja siitä syystä pelaajan lääkärintarkastus tehtiin Lontoossa. Toure pelaa nyt Olympiakosissa uransa aikana toista kertaa. Hän edusti seuraa myös kaudella 2005-06, ennen siirtoaan AS Monacoon. Monacossa Toure vietti myös vain yhden kauden ennen siirtoaan FC Barcelonaan.

“Tekemäni päätös perustuu erityiseen tunteeseen tätä uskomatonta seuraa kohtaan”, Toure kertoi.

“On kunnia olla takaisin täällä. Kun lähdin vuonna 2006, kerroin tulevani vielä takaisin ja olen iloinen voidessani pitää sanani. Minulla oli useita tarjouksia Euroopasta, Aasiasta ja USA:sta.”

“Olen aivan yhtä nälkäinen menestyksen suhteen kuin olin monta vuotta sitten saapuessani tänne. En malta odottaa, jotta voin auttaa joukkuetta voittamaan pokaaleita, joita Olympiakosin kannattajat ansaitsevat.”

“On jälleen aika antaa jalkapallon hoitaa puhuminen.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom