Advertisement

Yaya Toure läpäisi lääkärintarkastukset Lontoossa – Uusi seura vielä mysteeri

Yaya Toure sopimus Manchester Cityn kanssa päättyi viime kesäkuussa. Pelaaja on siitä lähtien ollut ilman seuraa, mutta pelaajan agentin mukaan nyt on asioita tapahtumassa. Toure on läpäissyt lääkärintarkastukset Lontoossa, mutta mahdollista uutta seuraa ei ole vielä julkistettu. Touren agentti Dimitry Seluk kirjoitti pelaajan sopimuksen olevan lähellä.

Seluk kirjoitti toisessa viestissään Twitterissä, ettei uusi seura tule myöskään olemaan West Ham.

“Se ei ole West Ham. 100%. Yaya on mestari, viimeinen sija ei ole hänelle”, Seluk kirjoitti. Spekulaatiot West Hamista nousivat luonnollisesti ensimmäisenä esiin, sillä joukkuetta valmentaa miehen entinen manageri Manuel Pellegrini. Seluk vahvisti myös, ettei kyseessä ole myöskään Crystal Palace.

Mikäli seura on Lontoosta, vaihtoehdoiksi jää Arsenal, Tottenham, Chelsea ja pienin varauksin Watford. Mikäli Crystal Palace ja West Ham eivät ole Tourelle sopivia seuroja, tuskin on myöskään Fulham.

Toukokuussa Seluk kertoi Sky Sports Newsille, että Toure haluaa yhä todistaa olevansa paras keskikenttäpelaaja Valioliigassa. Mikäli hänet palkkaava seura ei ole tyytyväinen hänen palveluksistaan, mies maksaisi takaisin puolet palkastaan. Seura voisi myös ilman kompensaatiota päättää pelaajan sopimuksen missä tahansa vaiheessa kautta.

Mikäli Selukin kommentit pitää paikkansa, Toure on varmasti erittäin turvallinen hankinta.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom