Advertisement

Yllätyskäänne! – Manchester United kaappaamassa Sanchezin paikallisvastustajansa nokan edestä

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Alexis Sanchezin lähipiiristä vuotaneesta paljastuksesta, jonka mukaan chileläinen olisi viikon sisällä Manchester Cityn pelaaja.

Nyt kuitenkin tilanteessa on tapahtunut yllättävä käänne, sillä Sky Sportsin toimittajan Gianluca Di Marcion mukaan Cityn paikallisvastustaja United on myös ollut yhteydessä chileläishyökkääjään.

Brittilehti Guardian puolestaan uutisoi, että United olisi tehnyt Arsenalille myös tarjouksen Sanchezista.

Useamman eri lähteen mukaan Sanchez olisi kuitenkin jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Cityn kanssa. City tiettävästi teki aiemmin tällä viikolla Arsenalille 20 miljoonan punnan suuruisen tarjouksen, jotta pelaaja siirtyisi jo tammikuussa. Guardianin mukaan United on nyt kuitenkin nokittanut ja tehnyt noin 25 miljoonan punnan suuruisen tarjouksen chileläisestä.

Guardian kirjoittaa myös, että United tarjoaisi Sanchezille parempaa palkkaa kuin City. United-luotsi Jose Mourinhon kerrotaan olevan vakuuttunut siitä, että hän onnistuu suostuttelemaan chileläisen Old Traffordille.

Lehti kirjoittaa myös mahdollisesta vaihtokaupasta, jossa Henrikh Mkhitaryan siirtyisi vaihdossa Lontooseen. Arsenalille kauppa olisi varmasti mieluinen, mutta Mkhitaryanin korkea viikkopalkka, 200 tuhatta puntaa viikossa, on Arsenalin palkkarakenteeseen liian korkea.

Viimeistään nyt lienee varmaa ainakin se, ettei Sanchez enää helmikuussa Arsenalissa pelaa. Unitedin viime hetkien kiinnostus Sanchezista puolestaan on positiivinen asia Arsenalille, joka haluaa kaikki mahdolliset irtiotettavat miljoonat tähtipelaajastaan.