Advertisement

Zaha janoaa Mestarien liigaan – “Olen liian kunnianhimoinen”

Crystal Palacen hyökkäyspeli on tällä kaudella Luka Milivojevicin erikoistilanteiden lisäksi henkilöitynyt hyvin vahvasti Wilfried Zahaan. Hyökkääjä aiheuttaa nopeudellaan ja taidollaan vaikeuksia mille tahansa puolustukselle ja on saanut vaivoistaan palkaksi varsin mukavat yhdeksän maaliakin.

26-vuotias Zaha on edustanut lähes koko uransa kasvattajaseuraansa Crystal Palacea lyhyttä Manchester Unitedin visiittiä ja Cardiff-lainaa lukuun ottamatta. Unitedissa ei tuolloin nuorelle miehelle tullut edes kunnon mahdollisuutta, mutta nyt hän on mennyt pelaajana huomattavasti eteenpäin. Zaha haluaakin päästä urallaan kokemaan Mestarien liigan kentät.

“Minun täytyy päästä kokemaan Mestarien liiga. Tarvitsen vain sen mahdollisuuden, en muuta. Teen itse loput”, Zaha totesi Sky Sportsin mukaan. “Olen liian kunnianhimoinen. Enkä ainoastaan himoitse mahdollisuutta pelata huippuseurassa vaan myös voittaa asioita niin seuratasolla kuin Norsunluurannikon kanssakin.”


Zaha on kiitollinen siitä, että hän on päässyt näinkin pitkälle urallaan. Suurempia asioita on kuitenkin hänen näköpiirissään.

“Jotta voisin kehittyä ja saavuttaa sen, mihin tiedän pystyväni, minun täytyy tähdätä pelaamaan kaikkein korkeimmalle tasolle ja voittamaan pokaaleja”, hän jatkoi. “Minua on siunattu, että olen päässyt näin pitkälle pelaajaurallani. Mutta minusta tuntuu, että minulla on vielä hyvin paljon enemmän annettavaa.”

Saavuttaakseen tavoitteensa Zahan täytyy erittäin suurella varmuudella jättää Crystal Palace ja hakea siirtoa muualle. Seuran manageri Roy Hodgson on kuitenkin toistuvasti esittänyt haluttomuuden myydä tähtipelaajnsa, jonka sopimuskin jatkuu kesään 2023 asti.