Advertisement

Zaha kertoo jatkosopimusneuvotteluiden olevan käynnissä – “Olen täysillä Palacessa”

Crystal Palacen tähtipelaaja Wilfried Zaha paljastaa jatkosopimusneuvotteluiden olevan parhaillaan käynnissä. Pelaajaa huhuttiin siirtyvän kesän aikana toiseen seuraan, mutta Zaha on yhä vahvasti mukana Palacen joukkueessa. Zaha onnistui maalinteossa heti kauden ensimmäisessä ottelussa, kun Palace haki Craven Cottagelta 0-2 voiton Fulhamista.

25-vuotias hyökkääjä on tärkeä palanen Crystal Palacen joukkuetta ja viime kaudella pelaajan loukkaantuminen näkyi suuresti joukkueen pelaamisessa. Uuden sopimuksen olisi tarkoitus pitää Zaha seurassa vuoteen 2022 saakka.

Zaha itse otti kantaa häntä koskeviin siirtohuhuihin.

“Sillä ei ole mitään merkitystä minulla. Minä olen pitänyt pään alhaalla huhuista huolimatta”, Zaha kertoi Sky Sportsille.

“Se ei missään vaiheessa ollut vaikuttamassa minuun tai siihen, miten joukkue pelaa. Se mitä tapahtuu, tapahtuu, mutta olen täysillä Palacessa. Voitte jokainen nähdä kentällä, että ajattelen vain joukkueen pärjäämistä.”

“Neuvottelemme yhä uudesta jatkosopimuksesta ja katsotaan, jos voimme päästä yhteisymmärrykseen.”

Zaha oli maalin lisäksi muutenkin hyvässä vireessä kauden ensimmäisessä ottelussa. Zaha puolusti myös ahkerasti ja taklasi ottelussa useita kertoja.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom