Advertisement

Zaha näkee tulevaisuutensa olevan Crystal Palacessa

Crystal Palacella on jälleen menossa haastava kausi Valioliigassa, johon on isolta osin kuulunut taistelu putoamista vastaan. Viime aikoina vire on parantunut sen verran, ettei putoaminen vaikuta enää todennäköiseltä, vaikkei säilyminen vielä täysin varmaa olekaan. Ero putoamisviivan alapuolella olevaan Cardiff Cityyn on 11 pistettä, kun Palacella on jäljellä viisi ja Cardiffilla kuusi ottelua. Toki sijalla 12 olevan Palacen ja Cardiffin välillä on vielä viisi muutakin joukkuetta.

Palacen kauden ehdottomia valopilkkuja on jälleen kerran ollut hyökkääjä Wilfried Zaha. Norsunluurannikon maajoukkuemies on tehnyt Valioliigassa kahdeksan maalia ja syöttänyt toiset kahdeksan – edellä joukkueen sisäisessä maalipörssissä on ainoastaan Luka Milivojevic, jonka 11 maalista peräti 10 on syntynyt rangaistuspotkusta.

Zahan energiset otteet ovat jälleen herättäneet kiinnostusta myös suuremmista seuroista. Palacen oma kasvatti vannoo kuitenkin tulevaisuutensa olevan yhä kotona.

“Tulevaisuuteni on Palacessa”, Zaha totesi Sky Sportsin mukaan. “Minä olen Palacessa, enkä ajattele mitään muuta. Jatkan vain jalkapallon pelaamista ja saa nähdä, mitä tulevaisuus keksii minun varalleni.”

Zaha allekirjoitti Crystal Palacen kanssa uuden jatkosopimuksen viime elokuussa. Uuden sopimuksen myötä Zaha on kiinnitettynä Selhurst Parkille peräti kesään 2023 asti. Pitkä sopimus nostaa pelaajan hintaa, ja viime kesänä Crystal Palacen hintapyynnön arvioitiin olevan jopa 70 miljoonaa puntaa. Jälleen yksi hyvä kausi alla on saattanut jopa nostaa tuota summaa.