Advertisement

Zidane aikoo pian palata takaisin valmentajaksi – Huhut Manchester Unitedista uudelleen eloon

Real Madridin entinen manageria Zinedine Zidanea huhuttiin kovasti Manchester Unitedin uudeksi manageriksi mikäli Jose Mourinho saisi potkut. United on kuitenkin ilmoittanut tukevansa Mourinho tämän tehtävässä ja huhut Zidanesta Manchester Unitedin uutena managerina näyttivät jo hetken laimenevan. Uutta bensaa liekkeihin toi kuitenkin ranskalaisen ilmoitus siitä, että hän aikoo palata takaisin valmennuksen pariin pian.

“Ehdottomasti palaan valmentajaksi pian, sillä se on sitä, mitä haluan tehdä ja olen tehnyt koko elämäni ajan”, ranskalainen kertoi TVE:lle.

United voitti Valioliigassa viimeisessä ottelussaan ennen maaottelutaukoa Burnleyn vieraskentällä 0-2. Mourinhon työpaikka ei ole kuitenkaan voitonkaan myötä vielä millään tavalla turvattu. Joukkue on joutunut painimaan erinäisten haasteiden kanssa jo pidemmän aikaa.

Mourinhon asennetta julkisuudessa on pidetty aggressiivisena ja röyhkeänä, hänen kerrotaan riitaantuneen seuran varapuheenjohtaja Ed Woodwardin kanssa ja lisäksi tulokset alkukaudesta ovat olleet heikkoja. Tähän päälle, kun lisätään portugalilaisen yltiöpuolustavan pelitavan, jota ei Old Traffordilla hyvällä katsota, on tilanne managerin suhteen edelleen vähintäänkin avoinna.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom