Advertisement
" "

Zidane ei vaihtaisi Ronaldoa Salahiin – vakuutti myös joukkueella olevan sama voittamisen halu kuin aiemmin

Real Madridin manageri Zinedine Zidane ei vaihtaisi Cristiano Ronaldoa Liverpoolin Mohamed Salahiin.

Supertähdet kohtaavat toisensa lauantaina Kiovassa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa. Salah on noussut huippukautensa ansiosta taistelemaan jopa Kultaisesta pallosta yhdessä Ronaldon ja Lionel Messin kanssa.

Salah on tehnyt kauden aikana jo huimat 44 maalia Liverpool-paidassa. Viime kesänä Liverpoolin riveihin siirtynyt egyptiläinen on yhdistetty viime aikoina siirtohuhuissa vahvasti lauantain finaalivastustaja Real Madridin riveihin.

Zidanelta kysyttiin haastattelussa vaihtaisiko hän Ronaldon Salahiin.

“En, minulla on Cristiano ja puhun vain omista pelaajistani, Zidane kuittasi.

Ronaldo on onnistunut maalinteossa 15 kertaa tämän kauden Mestarien liigassa ja kaikki kilpailut mukaan lukien maaliverkko on heilunut 42 kertaa.

Real Madrid tavoittelee kolmatta perättäistä Mestarien liigan voittoa ja neljättä viiden vuoden sisällä. Kuten tilastot kertovat, madridilaisjoukkue on ollut viime vuosina ylivoimainen Eurokentillä. Liverpoolin edellinen Mestarien liigan pokaali on vuodelta 2005, joten joukkue pyrkii palaamaan voittokantaan 13 vuoden tauon jälkeen.

Onko Real Madridilla tarpeeksi voittamisen nälkää, kun vastaan asettuu äärimmäisen voitonhaluinen ja nälkäinen Liverpool?

Zidanen mielestä on.

“Voin sanoa, että meillä on sama halu kuin aina. Tämä joukkue on se, mitä se on – sama innostus, omistautuminen ja halu kuin aina. Ja kukaan ei voi ottaa sitä pois tai kertoa meille, että olemme vähemmän nälkäisiä kuin toiset. Ei kukaan.

“Me olemme Madrid ja tämä joukkue on se mitä se on. Haluamme aina enemmän ja annamme kaikkemme yrittääkseemme lopettaa kauden parhaalla mahdollisella tavalla.