Advertisement
" "

Zidane kertoo, ettei Bale mahdu joukkueeseen

Real Madridin walesilainen hyökkääjä Gareth Bale saattaa olla hyvin lähellä siirtoa toisaalle kesän siirtoikkunan aikana. Joukkueen manageri Zinedine Zidane myöntää, ettei Bale istu tämän hetkiseen joukkueeseen ja muutoksia saattaa olla edessä. Bale ei saanut minuuttiakaan peliaikaa viikonloppuna pelatussa La Ligan päätöskierroksella, jolloin Real Madrid hävisi kotiottelunsa Real Betisille 0-2.

Bale ei näin päässyt hyvästelemään kotiyleisöä kentän puolella, sillä vahva uskomus on, että kyseinen ottelu oli Balen viimeinen seurassa.

“En tiedä oliko se hänen viimeinen ottelunsa täällä vai ei. En tiedä vielä, mitä tulee tapahtumaan”, Zidane kertoi ottelun jälkeen.

“Olen pahoillani, ettei hän päässyt pelaamaan. Kukaan ei kuitenkaan osaa vielä sanoa, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Mikäli pelaaja ei sovi joukkueeseen, minun on tehtävä sellaisia muutoksia, jotka toimivat parhaiten.”

“Kukaan ei voi muuttaa sitä, mitä Bale on tehnyt seuran eteen. Valmentajana minun on kuitenkin elettävä nykyhetkeä. Olen laskenut muiden pelaajien varaan enemmän viime viikkoina. Teen näitä päätöksiä, silloin kun niitä on tehtävä. Minun on aina ajateltava joukkueen etua ensin.”

Bale on edelleenkin sen tasoinen pelaaja, että hänestä ollaan etenkin Valioliigassa hyvinkin kiinnostuneita.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom