Advertisement

Zidane palaamassa valmennushommiin – Bayern Munchen vai Manchester United?

Zinedine Zidanen vanhin poika Enzo on kertonut, että hänen isänsä on palaamassa hyvinkin pian valmennushommiin.

Zidane siirtyi syrjään Real Madridin managerin paikalta viime kauden päätteeksi, sen jälkeen, kun hän oli johdattanut Los Blancosin kolmanteen peräkkäiseen Mestarien liigan voittoon.

“Me kaikki tiedämme, että isäni rakastaa jalkapalloa ja rakastaa valmentamista, Enzo sanoi espanjalaislehti Diario AS:lle.


“On todennäköistä, että hän palaa valmentamaan pian.

Enzo kertoi myös, että hänen isänsä on nauttinut tauostaan.

“Nyt hän on levännyt, koska se on sitä mitä hän tarvitsee. Vaikka Real Madridin valmentaminen on kaunista, se on kovaa ja vaatii paljon työtä.

Zidane on viime aikoina yhdistetty Bayern Muncheniin, joka on pelannut pahasti alakanttiin alkukauden. Niko Kovacin asema seuran peräsimessä on tällä hetkellä vaakalaudalla. Kovacin on käännettävä seuran kelkka hyvinkin nopealla aikataululla, koska muuten potkut ovat väistämättömät.

Zidanea ollaan viety pitkin syksyä myös Manchester Unitediin. Mikäli Jose Mourinho saa potkut, on Zidane vahva ehdokas manchesterilaisseuran uudeksi manageriksi.

Mourinho allekirjoitti Unitedin kanssa uuden jatkosopimuksen, joka kestää aina vuoteen 2020 saakka, mutta hän ei ole saanut joukkueesta täyttä potentiaalia irti. Manchesterilaiset ovat Valioliigassa vasta sijalla seitsemän, kun kolmannes kaudesta on pelattu. Sarjan kärjessä oleva paikallisvastustaja City on karannut jo 14 pisteen päähän.