Advertisement

Zlatan kertoo ikävöivänsä Mourinhoa “Ikävöin sinua myös”

Manchester Unitedista MLS-seura Los Angeles Galaxyyn siirtynyt Zlatan Ibrahimovic kertoo kaipaavansa Manchester Unitedia ja sen manageria Jose Mourinhoa. Ruotsalaisen entiselle seuralle tekemä video julkaistiin Manchester Unitedin Twitter-tilillä. Video nähtävissä kokonaisuudessaan alla.

”Näen teidän pärjäävän hyvin”, Zlatan kertoi.

”Pääsitte FA Cupin finaaliin, josta pidän paljon. Vaikka en itse olekaan siellä.”

”Täällä kaikki on hyvin. Nautin auringosta joka päivä.”

”Haluan sanoa kaikille faneille: Ikävöin teitä. Ikävoin Old Traffordilla pelaamista ja kaikkien punaisten paitojen näkemistä. Minulla on suuria muistoja sieltä.”

”Haluan kiittää kaikkia tuesta, adrenaliinista ja energiasta, jota annoitte minulle. Haluan kiittää joukkuetovereitani myös, sillä te olette olleet fantastisia ja teitte asioista minulle helppoa.”

”Valmentaja Jose Mourinho, ikävöin myös sinua. Tiedät mitä sinun on tehtävä voittaaksesi. Se ei ole salaisuus.”

Zlatan ja Manchester United purkivat ruotsalaisen sopimuksen yhteisymmärryksessä maaliskuun loppupuolella. Tämä mahdollisti Zlatanin siirron MLS:n ja Los Angeles Galaxyyn, sillä MLS:n siirtoikkuna oli auki toukokuuhun. Zlatan iski debyytissään kaksi maalia FC Los Angelesin verkkoon. Kaikkiaan ruotsalainen on tehnyt viidessä pelaamassaan MLS-ottelussa kolme maalia.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom