Advertisement

Zlatan matkalla MLS seura LA Galaxyyn

Ruotsin kaikkien aikojen jalkapalloiloja Zlatan Ibrahimovic on lähellä siirtoa MLS seura LA Galaxyyn. Sky Sportsin mukaan tieto pelaajan siirtymisestä saattaa tulla jo huomenna perjantaina. Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi aiemmin tässä kuussa, että kuluva kausi on luultavasti ruotsalaisen viimeinen nykyisessä seurassaan. Sky Sports kuitenkin uskoo, että siirto saattaa tapahtua välittömästi. Siirto MLS:n on mahdollista, sillä MLS:n siirtoikkuna on avoinna toukokuun ensimmäiseen päivään saakka.

Ruotsalainen on päättänyt maajoukkueuransa. On kuitenkin mahdollista, että pelaaja palaa maajoukkueen käytettäväksi ensi kesän MM-kisoihin. Zlatanin edellinen ottelu Unitedissa oli viime tapaninpäivänä Burnelyä vastaan.

”Me kaikki uskomme tämän olevan Zlatanin viimeinen kausi Manchester Unitedissa ja hänellä on hyvin henkilökohtainen päätös tehtävänä”, Mourinho kertoi aiemmin tässä kuussa.

”Vain tuo kauhea loukkaantuminen rikkoi fantastisen parin kaudella, jolloin hänen olisi pitänyt ja kuulunut olla kanssamme.”

”Hän ei ole loukkaantunut. Onko hän täysin tyytyväinen ja uskooko hän voivansa auttaa joukkuetta nykyisessä kunnossaan? Ei.”

”Mutta hän on uskomattoman rehellinen mies ja todellinen mestari. Hän haluaa tulla takaisin vasta, kun tietää varmasti olevansa valmis.”

LA Galaxyn uskotaan olevan Zlatanin seuraava seura. Seura on seurannut erittäin tarkasti 36-vuotiaan ruotsalaisen tilannetta Unitedissa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom